Житель Харківщини розповів, що окупанти роздавали людям під виглядом гуманітарної допомоги (ВІДЕО)

Місцевий мешканець розповів, як жила Російська Лозова під час окупації

Під час окупації села Руська Лозова російськими загарбниками вороги намагалися видавати місцевим гуманітарну допомогу. Один із мешканців села - Борис, розповів, що собою представляла "допомогу" від російських окупантів. Про це йдеться у сюжеті "Суспільне".

За словами Бориса, російські військові розкрили ковбасний цех. Потім місцевим вони сказали: "Візьміть це вас від нас гуманітарна допомога". Однак усі жителі Руської Лозової розуміли, що вся ковбаса викрадена. В інших цехах росіяни також розікрали у перші кілька днів після окупації.

"Ось що таке "російський світ"", - сказав місцевий житель.

Крім того, російські військові грабували цивільних людей. Як зазначив Борис, у його родичів украли автомобіль, куди потім вони завантажували крадені в інших людей речі.

"Тяжко на душі, звичайно. Немає їм прощення взагалі. Якби не ця палиця (тростина для ходьби, — ред), я пішов би воювати", — додав Борис.

Нагадаємо, що українські військові 29 квітня звільнили Руську Лозову та евакуювали близько 600 мирних жителів.

Читайте також:

• У Харківській області українські військові звільнили від російських окупантів ще одне селище. Тепер на головному приміщенні висить український прапор.

• Українські військові знищили нову партію окупантів на Харківщині. У своєму офіційному Telegram-каналі глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що ще одну ворожу колону було розгромлено українськими військовими.

• Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

• У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися