У Харкові після обстрілів горів автопарк (ФОТО)

На щастя, жертв та постраждалих немає

Сьогодні, 4 травня, російські окупанти вкотре обстрілювали Харків, внаслідок чого у Київському районі сталося кілька пожеж. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, після ракетного обстрілу міста в Київському районі спалахнув житловий будинок, гаражі, господарські будівлі, а також автопарк, що складається з десяти автобусів та п'яти легкових автомобілів.

picture

До місця пригоди незабаром прибули співробітники ДСНС. Загалом було залучено дев'ять одиниць техніки та ще 50 осіб особового складу. Усі пожежі були успішно ліквідовані.

picture

Зазначається, що внаслідок пригоди жертв та постраждалих, на щастя, немає. Будинок, будівництво та автомобілі згоріли.

picture

Читайте також:

 Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

 У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

 У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про обстановку у місті та області станом на 4 травня. За його словами, окупанти продовжують обстрілювати як Харків, так і Харківську область. Обстріл також ведеться за тими населеними пунктами, які українські військові вже звільнили. Окупанти перед виходом мінують все можливе, нерідко мінують і житлові будинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися