Російські солдати на Харківщині перестають довіряти своїм командирам і готуються до бунтів, - СБУ

Служба безпеки України перехопила розмову російського окупанта зі своїм батьком

Командири російських загарбників втрачають довіру своїх підлеглих, які в свою чергу готуються до бунтів. Про це розповідає батькові окупант, який разом зі своїм підрозділом намагається вижити у Харківській області. Перехоплення розмови оприлюднила Служба безпеки України. 

"Они стоят, их обстреливают, а командир полка такой: "Не отступать!" А сам он где-нибудь на диванчике сидит там, выпивает, наверное…" – говорить російський окупант своєму батьку. 

Той у свою чергу радить сину не ризикувати власним життям, а відмовлятися від наказів керівництва і "помститися" йому за таке ставлення: 

"Как только выскочишь – можно снимать погоны, в шапку, на*рать и надеть на голову своему комбату или комбригу. И пусть ..., ходит, утирается! Пошли они ..., с такой войнушкой…".


У Службі безпеки констатують, що хоча й запізно, але чоловік втямив, що міцні та сильні командири - лише в кіно та телевізорі. 

"Та ЗСУ подбає, щоб в окупантів не залишилося ні командирів, ні солдатів", - резюмують у СБУ. 

Нагадаємо, що на Харківщині українські військові внаслідок контрнаступальних дій звільнили кілька населених пунктів. Бійці 227 батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних Сил України звільнили Верхній Салтів, Замуйлівку, Байрак та Рубіжне – усі вони розташовані у Вовчанському районі області. Харків поступово виходить із категорії фронтових міст. ЗСУ продовжують тактичні контрнаступальні дії та відтісняють супротивника до державного кордону.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" - З'явилося видовищне відео знищення пафосного російського танку "Прорив" під Харковом. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися