Коли запрацює харківський онкоцентр

У Харкові планують знову відкрити онкоцентр

У Помірках харківський онкоцентр планують відкрити вже 23 травня. Про це розповів в.о. генерального директора онкоцентру Віктора Лихмана, передає NewsRoom.

"За підтримки керівництва області було зроблено все можливе, щоб у штатному режимі почали працювати всі відділення установи та продовжили надавати медичну допомогу пацієнтам", - зазначив Віктор Лихман.

Сьогодні пацієнти можуть отримати консультації медиків за телефонами: (067) 577-76-00, (050) 324-65-64.

Контекст:

Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що найближчим часом в обласному центрі планують відновити роботу метрополітену для перевезень пасажирів. Про це стало відомо із коментаря мера Харкова в ефірі національного телемарафону.

Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев зазначив, що зараз усі війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, триває зачистка залишених маленьких військових груп РФ.

До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися