Через обстріли село на Харківщині перетворилося на руїни (ВІДЕО)

Російські окупанти щоденно намагаються захопити населений пункт, але у них нічого не виходить

У селі Рівнопілля на Харківщині практично не залишилося вцілілих будинків. Населений пункт буквально повністю зруйнований внаслідок постійних обстрілів з боку окупантів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник голови МВС України Антон Геращенко.

Щодня в Харківській області населені пункти зазнають обстрілів. Російські військові використовують ракети та авіацію. Загарбники також постійно намагаються взяти Рівнопілля, проте одержують відсіч від ЗСУ.

Як повідомляє військовий ЗСУ з позивним "Япончиком", практично щодня знищується велика кількість російських танків.

"Ці танки відпрацьовуємо та знищуємо. Танків знищено дуже багато, один за одним лягає щодня", - розповів військовий.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 На території Харківської області у Дергачівській громаді бійці територіальної оборони Збройних Сил України підбили два танки російських окупантів.

 На території Харківської області у селищі Борова Ізюмського району російські нацисти облаштували полігон для навчання новобранців. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 На території Харківської області Збройні Сили України незабаром наблизяться до державного кордону з Росією.

 На території Харківської області на північ від обласного центру російські окупанти можуть провести контратаку, щоб завадити настанню Збройних Сил України до державного кордону. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

На Харківщині українські військові використовують російський танк проти окупантів. Наші воїни успішно використовують трофейну техніку на Ізюмському напрямі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися