На Харківщині окупанти відрізали вухо полоненому: перехоплення розмови

СБУ отримала нові докази звірств окупантів у Харківській області

Російські окупанти піддають полонених жорстоким тортурам. В одній із перехоплених розмов вийшло, що в Харківській області одному з полонених загарбники відрізали вухо. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Російський військовий зателефонував своєму батькові та розповів йому, що їм вдалося взяти в полон двох людей у Харківській області. Один з них відрізав вухо за те, що він не хотів говорити потрібну окупантам інформацію. На це батько відреагував дуже очікувано, посміхнувся і сказав: "жорстко".

"Це ще нормально, що йому кулю в лоб не пустили, чи БТР не четвертували. А можна було його просто поставити і короб від кулемета, 100 набоїв, просто у нього випустити, і друшлячок зробити. Ну, максимум, можна було відрубати пальці", – розмірковує окупант.

Водночас із захопленням окупант розповідає родичу, як вони "артою накрили" мирне селище в Харківській області, а потім зайнялися там мародерством.

"Пацани на розвідку сходили, принесли: ковбаси, майонезу, сала… По людях пройшлися… сенс ним залу*атися, у нас стволи, танк. Якщо хтось заблукає – мінус будинок і живи, як хочеш", - додав окупант.

Батько, своєю чергою, не надто шокований синовими розповідями.

Увага! У відео є нецензурна лексика. 18

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

СБУ перехопила шокуючу розмову окупанта під Харковом. Дружина закликає солдата вбивати та катувати українських дітей. Подробиці у нашому матеріалі.

Командири російських загарбників втрачають довіру своїх підлеглих, які готуються до бунтів. Про це розповідає батькові окупант, який разом зі своїм підрозділом намагається вижити у Харківській області. Той своєю чергою радить синові не ризикувати власним життям, а відмовлятися від наказів керівництва та помститися йому за таке ставлення.



Джерело: https://t.me/SBUkr/4285
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися