СБУ перехопила шокуючу розмову оккупанта під Харковом: жінка закликає солдата вбивати та катувати українських дітей

Навіть самого окупанта шокували слова дружини, зазначають у СБУ

Службі безпеки України вдалося перехопити під Харковом шокуючу розмову окупанта зі свою дружиною, яка закликає убивати та катувати українських дітей. Відповідний запис оприлюднили у правоохоронному відомстві. 

Зазначається, що жінка російського військового мешкає у прикордонному з Україною місті, куди насильно були евакуйовані громадяни нашої держави. 

Цю істоту жіночої статі обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня победы". Тому вона запропонувала карати малечу жахливими катуваннями: 

"Я бы им наркотики вколола, если бы работала,  смотрела бы им в глаза и сказала бы: "Сдыхайте, мучайтесь". Я бы им пи**ки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было", – лунає з вуст жінки російського військового. 

"Навіть самого окупанта шокували ці слова і він не знав, що відповісти… Очевидно одне: "руZZкій мір" – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався", - пишуть в СБУ. 

Нагадаємо, що командири російських загарбників втрачають довіру своїх підлеглих, які в свою чергу готуються до бунтів. Про це розповідає батькові окупант, який разом зі своїм підрозділом намагається вижити у Харківській області. Той у свою чергу радить сину не ризикувати власним життям, а відмовлятися від наказів керівництва і "помститися" йому за таке ставлення

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що ДБР викрило правоохоронця з Харкова на співпраці з фсб російської федерації. 

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися