Російські окупанти вбили рятувальника з Ізюму

Автомобіль рятувальника потрапив під обстріл

У блокадному місті Ізюм загинув 39-річний водій 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини 6-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Харківській області старшина служби цивільного захисту Маляров Костянтин Олексійович. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, 17 травня, повертаючись із бойового завдання, машина потрапила під обстріл окупантів. На той момент Маляров віз побратимів до пожежної частини. Уламки снарядів потрапили в автомобіль пожежників. Особовий склад встиг залишити машину. Маляров отримав травми, несумісні із життям.

Повертаючись після виконання бойового завдання щодо ліквідації пожежі в окупованому місті Ізюм, 39-річний рятувальник Костянтин Маляров загинув під обстрілом окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Зазначається, що у загиблого залишилася сім'я в Ізюмі - дружина та двоє неповнолітніх дітей.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:


• Російські окупанти обстріляли село у Харківській області забороненими Женевською конвенцією фосфорними бомбами. Українським військовим вдалося зняти на відео момент "прильоту". Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• СБУ перехопила чергову телефонну розмову окупанта із родичем. Цього разу російський військовий хвалився батькові, що їм вдалося впіймати двох полонених у Харківській області. Одному з полонених, за словами загарбника, вони відрізали вухо, бо він хотів казати потрібну їм інформацію.

• У селі на Харківщині російські окупанти застосували заборонені фосфорні бомби. Українським бійцям вдалося зафіксувати момент "прильоту".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися