Стали відомі плани окупантів на Харківщині

У Борівській громаді окупанти хочуть відновити міст

У Гороховатці та Бахтині, що у Борівському районі Харківської області, російські окупанти обговорюють поновлення переправи через Оскільське водосховище у районі Гороховатського мосту. Про це повідомили у пресслужбі Борівської селищної ради.

Так, як передає джерело, йдеться про понтонну переправу або відновлення руху через зруйнований міст.

Зазначається, що на сьогодні загарбники розосереджені за різними населеними пунктами Борівської громади. У Пісках-Радьківських дислокується одразу три різні групи російських військових, які окопалися на центральній вулиці села та інших місцях.

Найбільша кількість живої сили та військової техніки знаходиться у маленьких селах на перетині кордонів Харківської, Луганської та Донецької областей. Багато ворожих військ проходить через громаду транзитом.

Крім того, в окупованих населених пунктах окупанти намагаються побудувати лояльне ставлення шляхом видачі "гуманітарки", роздачі цукерок пенсіонерам та дітям, і навіть шляхом загравання молодих російських солдатів до місцевих дівчат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

• Російські окупанти обстріляли село у Харківській області забороненими Женевською конвенцією фосфорними бомбами. Українським військовим вдалося зняти на відео момент "прильоту". Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• СБУ перехопила чергову телефонну розмову окупанта із родичем. Цього разу російський військовий хвалився батькові, що їм вдалося впіймати двох полонених у Харківській області. Одному з полонених, за словами загарбника, вони відрізали вухо, бо він хотів казати потрібну їм інформацію.

• У селі на Харківщині російські окупанти застосували заборонені фосфорні бомби. Українським бійцям вдалося зафіксувати момент "прильоту".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися