У Харкові може з'явитися вулиця Стівена Кінга

Українці вдячні Стівену Кінгу за підтримку

В Україні запропонували всі вулиці Пушкіна перейменувати на честь письменника Стівена Кінга. Відповідна петиція з’явилася на сайті президента України.

Загалом за добу петиція набрала майже 1000 голосів. Щоб це питання розглянули чиновники, петиція має за 3 місяці набрати 25 тисяч підписів. Поки що все до цього і йде.

Нагадаємо, Стівен Кінг з перших днів війни публічно виступає на підтримку України та засуджує політику президента Росії Володимира Путіна. Автор відмовився продовжувати контракти із російськими видавництвами. Він саркастично звертається до Путіна, пророкуючи програш та знищення Росії, а також захоплюється силою та героїзмом українського народу.

Контекст:

ЗСУ звільнили село Дементьєвку, а під Терновою зараз точаться бої. Наразі західні аналітики називають Харків другою масштабною поразкою російського агресора після Києва.

Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев зазначив, що зараз усі війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, триває зачистка залишених маленьких військових груп РФ.

До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися