Яка зараз обстановка в Харківській області: де ведуться обстріли

Стало відомо, що зараз робить ворог у Харківській області

На сьогодні на Харківському напрямку противник намагається утримати захоплені ним рубежі та веде вогонь із артилерійських систем. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України.

Так, за даними джерела, російські окупанти обстріляли район Дементіївки, що за 27 км на північ Харкова. На південь та південний захід від Ізюма загарбники ведуть артилерійський вогонь поблизу лінії зіткнення.

З метою уточнення становища наших військ противник вів повітряну розвідку із застосуванням двох БПЛА "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов повідомляв, що за останню добу окупанти обстріляли відразу кілька районів Харкова з реактивних систем залпового вогню "Смерч", "Ураган" та "Град".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харківській області в районі населеного пункту Липці Збройні Сили України збили вертоліт Ка-52 російських окупантів. У Мережі опублікували відео. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що українським воїнам вдалося розблокувати Харків та відігнати супротивника від міста.

На території Харківської області російські окупанти з боями намагаються перешкодити просуванню Збройних Сил України. Для цього вони намагаються проводити контратаки, щоби захопити втрачені позиції. Ідуть активні бої в районі населених пунктів Тернова та Веселе.

Збройним Силам України вдалося форсувати річку на території Харківської області та просунутися у бік Куп'янська. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися