У Харкові палає ринок Барабашово: Що сказав Фельдман

Війська РФ обстріляли ринок Барабашово

У Харкові на ринку Барабашово 20 травня спалахнула пожежа. Ситуацію прокоментував власник ринку бізнесмен Олександр Фельдман на своїй сторінці у Facebook.

"Ворог продовжує знищувати інфраструктуру Харкова – вчора ввечері через обстріл сталася пожежа на ТЦ Барабашово, постраждали кілька десятків торгових об'єктів. Зусиллями співробітників ТЦ та рятувальників ДСНС пожежу ліквідовано. В результаті один із торгових майданчиків Барабашово фактично знищено. їх відігнали від Харкова і намагаються завдати якнайбільшої шкоди. Але вони приречені на поразку. А все знищене ми обов'язково відбудуємо і зробимо ще краще", - написав Фельдман.

Контекст:

Нагадаємо, 17 березня у Харкові близько двох годин дня після обстрілу РФ спалахнули торгові павільйони на ринку "Барабашово". Пожежу на території ринку гасили понад добу.

У Харкові 25 березня вкотре обстріляли торговий центр "Барабашово". В результаті сталося спалах близько двох десятків торгових об'єктів.

До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися