У Харкові окупанти вбили людей, які прийшли по гуманітарну допомогу: проведено огляд місця події (ФОТО)

Внаслідок обстрілу загинули 9 людей, ще 16 було поранено

У Київському районі Харкова правоохоронці провели додатковий огляд поштового відділення, де раніше окупантами було вбито місцевих, які прийшли отримувати гуманітарну допомогу. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

24 березня 2022 року російські військові обстріляли поштове відділення, де здійснювалася видача гуманітарної допомоги населенню. В результаті загинули 9 людей та ще 16 отримали різні травми.

Як зазначають у прокуратурі, у рамках досудового розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов'язаного з умисним убивством, у поштовому відділенні було проведено додатковий огляд місця події.

У ході огляду правоохоронці виявили та вилучили речові докази, у тому числі й частини боєприпасів різного виду озброєння. Далі буде призначено необхідні експертні дослідження.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові для оборони обласного центру створюється новий батальйон територіальної оборони. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Угруповання російських окупантів у районі Ізюму на території Харківської області останнім часом значно деградувало.

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чому зупинився наступ Збройних Сил України у напрямку Вовчанська Харківської області. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 На території Харківської області російські окупанти намагалися вчинити наступальні дії на північ від обласного центру, однак були відбиті. Детальніше читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися