Що зараз роблять окупанти у Харківській області

За останню добу на Харківському напрямку ворог активних дій не проводив

На Слобожанському напрямі російські окупанти проводять підготовку до наступальних дій. Про це повідомили на сторінці Генштабу Збройних Сил України у Facebook.

За інформацією джерела, на цей момент військові рф займаються вивченням можливих шляхів висування, а також постачання озброєння, військової техніки та матеріальних засобів з території Росії.

На Харківському напрямку активних дій з боку окупантів наразі не проводиться. У Генштабі зазначають, що загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Терни, Лозова, Протопопівка, Руднєво, Соколівка та інші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління Служби безпеки України в Харківській області під час свого робочого візиту 29 травня. Що спричинило звільнення, читайте у матеріалі на нашому сайті.

Харківська область опинилася в лідерах по потерпілих від війни дітям. За даними Офісу Генпрокурора, по всій Україні з початку повномасштабної війни офіційно зафіксовано 687 дітей. Проте насправді ця цифра може бути значно більшою.

Російські військові в черговий раз завдали ракетного удару по Харківській області з Білгорода. Внаслідок обстрілу в одному з міст спалахнув склад. На щастя серед населення жертв немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися