Окупанти завдали удару касетними боєприпасами по Харківщині: наслідки (ВІДЕО)

Росіяни обстріляли громадянських людей

Російські окупанти обстріляли один із населених пунктів Харківщини касетними боєприпасами. Внаслідок пригоди є постраждалі та загиблі. Про це повідомляють на сторінці "Міністерство внутрішніх справ України" у Facebook.

За інформацією джерела, після завдання удару ракетами з касетним зарядом по населеному пункту, стало відомо про жертв і постраждалих. На допомогу цивільним вирушила група зведеного підрозділу Держприкордонслужби, який виконує завдання у складі Сил оборони України.

Внаслідок обстрілу загинула одна жінка. Ще четверо людей було поранено. З них троє дістали легкі поранення, а один – середньої тяжкості. Серед постраждалих 13-річна дівчинка.

Бойові парамедики прикордонного підрозділу оперативно надали на медичну допомогу пораненим, яких згодом евакуювали каретами швидкої допомоги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління Служби безпеки України в Харківській області під час свого робочого візиту 29 травня. Що спричинило звільнення, читайте у матеріалі на нашому сайті.

Харківська область опинилася в лідерах по потерпілих від війни дітям. За даними Офісу Генпрокурора, по всій Україні з початку повномасштабної війни офіційно зафіксовано 687 дітей. Проте насправді ця цифра може бути значно більшою.

Російські військові в черговий раз завдали ракетного удару по Харківській області з Білгорода. Внаслідок обстрілу в одному з міст спалахнув склад. На щастя серед населення жертв немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися