Яким стало село на Харківщині після окупації російськими військовими (ФОТО)

Окупанти залишили по собі руїни

У Мережі з'явилися фотографії, зроблені у селі Руська Лозова, яке тривалий час перебувало під окупацією. Знімки опублікували у Telegram-каналі Дергачівської міськради.

Наприкінці лютого у Російську Лозову зайшли російські загарбники. Далі із селища велися регулярні обстріли північних та північно-східних районів Харкова. Однак і в самому селі Російська Лозова після приходу "російського світу" залишилися лише руйнування.

picture

28 квітня Збройні сили України звільнили село від російських окупантів унаслідок контрнаступних дій.

picture

На фото, які опублікувала Дергачівська міськрада, видно, що багато житлових будинків було зруйновано. Люди буквально лишилися без даху над головою.

picture

Після деокупації села, народний депутат Євген Пивоваров запропонував перейменувати населений пункт. За його словами, про перейменування також вимагає велика кількість жителів цього села. Так, Російську Лозову планують перейменувати на Українську Лозову.

picture

Депутат на прохання мешканців села направив звернення щодо розгляду питання про перейменування села на Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та обласної ради.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Мережі показали, як виглядають будинки у Харкові після обстрілу російськими окупантами. У Харківській міській раді показали фото зруйнованих житлових будинків.

• У Харківській області російські військові завдали удару по селу Елітне. У соціальній мережі з'явилися фотографії, зроблені дома події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо, як виглядає зараз зруйнований харківський онкоцентр.



Джерело: https://t.me/der_rada/1317
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися