На Харківщині ЗСУ звільнили ще одне село

ЗСУ вже знаходиться за 10 кілометрів від Ізюму

Щодня наші захисники роблять все можливе, щоб якнайшвидше звільнити від російських окупантів захоплені ними села та населені пункти. Сьогодні стало відомо, що українські воїни повернули під свій контроль одне із сіл в Ізюмському районі Харківської області. Про це повідомляє Telegram-канал Збройних Сил України, посилаючись на OSINT-аналітиків.

Так, за інформацією джерела, наша армія звільнила село Придонецьке у лісах поряд із тимчасово окупованим Ізюмом. Крім того, зазначається, що ЗСУ вже за 10 кілометрів від Ізюма.

picture

Наприкінці травня у Харківській області налічувалося 24 населені пункти, які звільнили від окупантів наші українські захисники. Так, 10 травня бійці 227 батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних Сил України звільнили населені пункти Верхній Салтів, Замуйлівка, Байрак та Рубіжне. А 12 травня було звільнено селище Питомник, що на Харківщині.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

ЗСУ збили літак та знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 14 червня. За його інформацією, ворог продовжує обстрілювати місто та область. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Також є поранені, у тому числі діти.



Джерело: https://t.me/zsuwar/16369
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися