На Харківському напрямку точаться бої за населений пункт

Наші захисники відбивають атаки ворога і завдають йому відчутних втрат

Сьогодні розпочалася 112-та доба повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Про те, що зараз відбувається у Харкові, області та на Харківському напрямку, у своєму офіційному Telegram-каналі розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, на лінії зіткнення продовжуються активні бойові дії. На Харківському напрямку точаться бої за населений пункт Рубіжне. Активні бої також зараз тривають у районі Ізюма.

Також Синєгубов зазначив, що за останню добу у Харкові не зафіксовано обстрілів. Однак у Харківській області деякі населені пункти окупанти все ж таки продовжили обстрілювати.

Так, у Чугуївському районі внаслідок влучення боєприпасів пошкоджено будинки та господарські будівлі, гаражі. У Харківському районі через обстріл сталася лісова пожежа. У Богодухівському районі з боку російських загарбників було обстріляно Золочівську громаду. Пошкоджено адміністративну будівлю одного з підприємств, сталася пожежа. В Ізюмському районі через обстріл сталася пожежа в будівлі підприємства.

Минулої доби в Харківській області в результаті обстрілів постраждали семеро мирних жителів. У Чугуївському районі – 4 особи, у Харківському – 2 та в Ізюмському – 1.

Раніше портал "Коментарі" поінформував:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 ЗСУ збили літак та знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.




Джерело: https://t.me/synegubov/3437
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися