Терехов висловився з приводу евакуації людей у Харкові

Ситуація у Харкові залишається напруженою

Інтенсивність обстрілу Харкова збільшилася. Окупанти продовжують обстрілювати місто як вдень, так і вночі. У зв'язку з цим людей просять бути дуже обережними та не залишати укриття без особливо важливої потреби. Про це під час цілодобового телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов.

Також міський голова прокоментував висловлювання Олексія Арестовича щодо того, що з Харкова краще вивезти дітей та старих людей, оскільки найближчими тижнями обстріли міста можуть лише посилитися.

"Я розумію всю відповідальність, яка лежить на мені та на керівництві області та міста. Але кожна людина приймає сама для себе рішення - залишається вона у Харкові чи ні. Якщо люди захочуть, у них сьогодні є шляхи евакуації. Кожна для себе зобов'язана прийняти таке Рішення.

Терехов вважає, що харків'янам зараз потрібно зберігати спокій та пам'ятати, що наші війська захищають Харків.

"Ми дуже раділи, кілька тижнів тому, коли наші мужні війська відкинули російського окупанта від меж міста Харкова, що припинилися обстріли. Дуже багато людей почали повертатися до міста, відкривати бізнес. Почала перезапускатися економіка міста. Але це не влаштовувало російського агресора. хоче тримати місто у постійній напрузі. Але харків'янам потрібно зберігати спокій. Ні про яку паніку не може бути й мови", - сказав Терехов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Відомий футболіст прокоментував обстріл Харкова. Він зазначив, що місця, які були йому дорогі через теплі спогади, тепер перетворені на руїни внаслідок обстрілу з боку російських окупантів.

• Війська РФ завдали масованих ракетних ударів по всій Харківській області. Окупанти обстріляли 20 міст та сіл у Харківській області з використанням артилерії, мінометів, авіації. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович вважає, що обстріл Харкова - це буде довга історіяНайближчим часом обстріл може посилитися. Тому він знову звернувся до харків'ян з проханням не залишати укриття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися