Як виглядає зруйнований після влучення снаряду коледж у Харкові (ФОТО)

Внаслідок влучення снаряда до будівлі навчального закладу серед людей жертв немає

Російські окупанти сьогодні перетворили на руїни корпус одного із міських коледжів. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

За інформацією правоохоронців, 21 червня приблизно о 6 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що до корпусу коледжу потрапив ворожий снаряд. Пізніше було встановлено, що внаслідок попадання снаряда були пошкоджені вікна, фасад та комунікації будівель, що знаходяться на її території. На щастя, серед громадян жертв та постраждалих немає.

picture

Як розповів начальник харківського главку поліції Володимир Тимошко, на території навчального закладу не було жодного військового.

"Удару по інфраструктурі міста було завдано з метою залякування населення", - підкреслив Тимошко.

picture

Директор коледжу Віктор Лук'янов зазначив, що це вже друге влучення ворожого снаряда до цього навчального закладу.

"Після першого разу була надія, що все відбудуємо. Приходили студенти та допомагали, я думаю, що й надалі так буде", – сказав Лук'янов.

picture

У поліції повідомили, що за цим фактом було порушено кримінальне провадження.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Війська РФ завдали масованих ракетних ударів по всій Харківській області. Окупанти обстріляли 20 міст та сіл у Харківській області з використанням артилерії, мінометів, авіації. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

 Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович вважає, що обстріл Харкова - це буде довга історія. Найближчим часом обстріл може посилитися. Тому він знову звернувся до харків'ян з проханням не залишати укриття.

 Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, у суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися