Ситуація у Харкові та області на 22 червня - ХОДА

Минулої ночі російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами Харків та населені пункти області

Під час нічного обстрілу Харківщини загинули та були поранені громадянські люди. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони. Було пошкоджено господарські та промислові об'єкти, сталося кілька масштабних пожеж.

Вночі було обстріляно місто Чугуїв. В результаті було зруйновано житлові будинки та господарські будівлі. Попередньо 2 особи загинули, 2 поранені.

Також було обстріляно смт Золочів. Пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. З-під завалів вилучили тіло одного загиблого. Завали продовжують розбирати. Є ймовірність, що там можуть бути ще двоє людей.

У смт Шевченкове, Куп'янського району, внаслідок російського обстрілу вчора ввечері 1 особа отримала поранення.

Вранці 22 червня окупанти продовжили обстрілювати Харків, а саме – Немишлянський район. За попередньою інформацією, постраждали троє людей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович вважає, що обстріл Харкова - це буде довга історія. Найближчим часом обстріл може посилитися. Тому він знову звернувся до харків'ян з проханням не залишати укриття.

 Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, у суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Як виглядає зруйнований після попадання снаряда коледж у Харкові. Внаслідок влучення снаряда до будівлі навчального закладу серед людей жертв немає.



Джерело: https://t.me/synegubov/3482
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися