"Є загроза": у ХОВА терміново звернулися до харків'ян

Людей просять якнайменше перебувати на вулиці сьогодні

Сьогодні у місті Харків є загроза артобстрілу з боку російських окупантів. Про це повідомили у Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації.

За інформацією джерела, харків'янам сьогодні потрібно бути гранично обережними, оскільки є інформація про те, що війська Росії готуються знову обстріляти Харків.

У ХОВА терміново звернулися до городян із проханням не ігнорувати сигнали тривоги та терміново проходить в укриття. Крім того, харків'ян просять якнайменше перебувати на вулиці та не залишати укриття без особливої потреби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

  Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до жителів міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.

Війська РФ завдали масованих ракетних ударів по всій Харківській області. Окупанти обстріляли 20 міст та сіл у Харківській області з використанням артилерії, мінометів, авіації. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися