"Існує небезпека", - Терехов про те, чи варто зараз повертатися до Харкова

На думку мера, кожен сам має ухвалити для себе рішення, чи варто зараз повертатися до міста

Російські окупанти безперервно обстрілюють Харків день за днем. Сьогоднішньої ночі місто знову здригалося від вибухів. Загарбники застосовують "Гради" та касетні боєприпаси. Про це мер Харкова Ігор Терехов повідомив у ефірі цілодобового телемарафону.

Міський голова звернувся до харків'ян і вкотре попросив їх бути обережнішими та берегти себе, не ігнорувати сигнали тривоги та одразу ж проходити до найближчих укриттів, оскільки це може врятувати життя.

"Ми повинні думати про збереження життя людей. Щодо людей, які повернулися до Харкова, дотримуйтесь також запобіжних заходів. Хто ще не вирішив, повертатися чи ні - кожен сам для себе повинен прийняти рішення. Звичайно, є ризик. Тут я не можу сказати - приїжджайте обов'язково, хоча мені дуже хотілося б так сказати. Кожен сам приймає рішення. Потрібно усвідомлювати, що існує небезпека", - додав Терехов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Мер Харкова Ігор Терехов планує робочу поїздку до Мадриду у червні. За його словами, там проходитиме форум, на якому обговорюватиметься план відновлення Харкова.

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 ЗСУ збили літак та знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 14 червня. За його інформацією, ворог продовжує обстрілювати місто та область. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Також є поранені, у тому числі діти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися