На Харківщині українські воїни знищують окупантів та їхню техніку (ВІДЕО)

Українські захисники продовжують перетворювати техніку загарбників на вугілля

На Харківщині ворог не залишає спроб наступати, але ЗСУ міцно тримають оборону, знищуючи окупантів. Про це повідомляється на сторінці "СтратКом ЗСУ" у Facebook.

Так, за інформацією джерела, на одному з напрямків російські загарбники роблять спроби атакувати наших захисників. Проте зробити це їм не вдалося. Внаслідок спільної роботи бійців ОМБр імені кошового отамана Івана Сірка, ОАБр імені Великого князя Вітовта та Чугуївського окремого батальйону Сил тероборони 19 червня 23 російські військовослужбовці були знешкоджені, понад 50 поранені.

Крім того, ворог зазнав втрат у військовій техніці. У тому числі були знешкоджені або пошкоджені три танки Т-72, ​​три РСЗВ, БТР-80, БМП-2, КАМАЗ та станція радіолокації.

"Попри те, що окупант зміцнюється, мине місцевість, застосовує артилерію та танки, а також постійно проводить розвідку БПЛА, наші захисники тримають лад і завдають противнику втрат", - йдеться у повідомленні.

\

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

   Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до жителів міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися