Що зараз роблять окупанти у Харківській області

Ситуація у Харківській області на 29 червня

Сьогодні розпочався 126-й день війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші воїни продовжують хоробро захищати українську землю від окупантів. На сторінці Генштабу Збройних сил України у Facebook розповіли, яка зараз ситуація на Харківському напрямку.

Так, за інформацією джерела, підрозділи супротивника орієнтуються на підтримку раніше зайнятих позицій. Для прояснення позиції наших військ противник провів авіарозвідку в районі Циркунів та Кутузівки.

Крім того, Збройні сили України зупинили штурм та змусили окупантів відійти в районах Дементіївки, Довгалівки та Залимана. Наші захисники утримують позиції, у тому числі та на гарячому Ізюмському напрямку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.

У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.

Чи є загроза повторного наступу окупантів на Харків? Чому місто продовжувати страждати від обстрілу? Як зараз загалом ситуація в Харківській області? За яких умов вона може змінитись? За відповідями за ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник розповів про те, як зараз живе блокадний Ізюм і що там роблять окупанти. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися