Обстріл Харківської області 7 липня: подробиці

Внаслідок обстрілів постраждали троє людей

Сьогодні російські окупанти вкотре обстріляли Харківську область. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Так, за інформацією джерела, внаслідок обстрілів постраждали двоє людей у Чугуївському районі. Їх госпіталізували. Один із постраждалих зараз перебуває у тяжкому стані.

Також у ХОВА зазначили, що ще один постраждалий є мешканцем Харківського району. Він отримав поранення.

Міська влада вкотре звертається до мешканців Харкова та Харківської області та закликає не ігнорувати сигнали тривоги та перебувати у цей час в укриттях, оскільки це може врятувати життя.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

• Міський голова Харкова Ігор Терехов дав свій коментар щодо питання евакуації мешканців із міста та висловив свою думку з цього приводу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

У Харкові продовжує працювати ВНЗ, який потрапив під ракетний удар. Університет готовий до початку нового навчального року та має всі можливості для здійснення освітнього процесу не лише у навчальному комплексі, а й у корпусах у місті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися