Над Харківщиною збитий ворожий безпілотник

Українські захисники збили БПЛА типу «Орлан-10»

Сьогодні вранці українськими військовими в Харківській області було виявлено та знищено російського безпілотного літального апарату Про це повідомляється в Telegram-каналі "Повітряні Сили ЗС України".

Так, за інформацією джерела, 8 липня приблизно о 10 годині ранку одним із підрозділів зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України збитий ворожий БПЛА, ймовірно, типу "Орлан-10".

Як повідомляють у Генштабі Збройних Сил України, з початку війни Росії проти України ЗСУ знищили вже 669 БпЛА оперативно-тактичного рівня. За останню добу було знищено 2 БПЛА.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

• Міський голова Харкова Ігор Терехов дав свій коментар щодо питання евакуації мешканців із міста та висловив свою думку з цього приводу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харкові продовжує працювати ВНЗ, який потрапив під ракетний удар. Університет готовий до початку нового навчального року та має всі можливості для здійснення освітнього процесу не лише у навчальному комплексі, а й у корпусах у місті.




Джерело: https://t.me/kpszsu/1563
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися