Є загиблі та постраждалі: подробиці ранкового обстрілу Харкова

Серед загиблих є підліток

Сьогодні вранці російські окупанти знову обстріляли Харків. У місті пролунало одразу кілька вибухів після сигналу повітряної тривоги. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили деякі подробиці.

За інформацією джерела, військові Росії обстріляли Салтівський район міста Харків. Внаслідок події загинули троє людей, серед яких був 13-річний хлопчик, а також жінка та чоловік. Крім того, відомо, що 72-річна харків'янка отримала поранення в результаті обстрілів.

У ХОВА зазначили, що дані обласного Центру екстреної медичної допомоги поновлюються. Незабаром може з'явитися нова інформація про жертв та постраждалих.

Нагадаємо, що вранці 20 липня в Харкові пролунали вибухи. Незабаром голова ХОВА Олег Синегубов прокоментував ситуацію і попросив жителів міста залишатися в укриттях і без потреби не залишати їх і не виходити на вулицю, оскільки ворог може почати обстріл у будь-який момент.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.


 ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися