Як виглядає село на Харківщині, яке постійно обстрілюють окупанти (ФОТО)

Окупанти перетворили село на Харківщині на руїни

Російська Лозова, що на Харківщині, знаходиться під постійним обстрілом. Пресслужба Дергачівської міської ради опублікувала фото та показала, як виглядає селище після приходу до нього "російського миру".

На опублікованих у Мережі знімках видно зруйновані житлові будинки, господарські будівлі та інші будівлі. Багато людей буквально лишилися без даху над головою.

picture

У селищі практично не залишилося не зачеплених обстрілами місць.

picture

Нагадаємо, що наприкінці лютого до Руської Лозової зайшли російські загарбники. Далі із селища велися регулярні обстріли північних та північно-східних районів Харкова.

picture

Однак і в самому селі Російська Лозова після приходу російського світу залишилися лише руйнування.

picture

В останніх числах квітня селище було звільнене бійцями Збройних Сил України внаслідок контрнаступальних дій. Населений пункт розташований на важливій трасі Харків-Бєлгород, звідки російські окупанти перекидали техніку. Також із селища велися регулярні обстріли північних та північно-східних районів Харкова.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію в Харкові та області станом на ранок 27 липня. За його словами, за останню добу окупанти завдавали ударів по Харкову, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районам області.



Джерело: https://t.me/der_rada/2121
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися