Арестович прокоментував ситуацію у Харківській області

Ворог не запроваджує нові резерви на Харківському напрямку

Російські окупанти продовжують регулярно обстрілювати Харків та Харківську область. Про це радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

За словами Арестовича, у Харківській області продовжуються позиційні бої. Ворог не вводить резерви, і наші захисники також не вводять резерви. Бої між тими підрозділами, що стоять на місці. Триває війна на виснаження.

"Від Балаклії хоробрий противник вирішив трошки сходити на Пришиб - це на південь від Харкова, з тієї простої причини, що вже наші війська там намітили певні дії", - сказав Арестович.

Також радник голови ВП наголосив, що за останні кілька днів українські захисники дали відсіч окупантам на Барвінківському напрямку та трохи зрушили їх у бік Бражківки (Ізюмський район).

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області аеророзвідка Національної гвардії України виявила та знищила російський зенітний ракетно-гарматний комплекс "Тунгуска". У Мережі опубліковано відео.

• Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 У Харківській області ЗСУ захопили парадну техніку РФ – БТР, який брав участь на парадах у Москві з 2018 до 2019 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області на 2 серпня. За його словами, за останню добу ворог обстрілював область. На щастя, серед потерпілих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися