У Мережі показали наслідки нічних обстрілів Харкова: ракета потрапила до заводу (ФОТО)

Зруйновано один із цехів заводу

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Вибухи у місті сталися приблизно о 4 ранку 3 серпня. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури показали фото наслідків обстрілу міста.

За інформацією джерела, військові Росії запустили по Харкові дві ракети з Білгородської області. Одна ракета потрапила Новобаварським районом - до одного з цехів заводу. Площа цеху складає 6000 м2.

picture

Ще одна ворожа ракета потрапила у відкриту місцевість біля житлового масиву в Холодногірському районі Харкова. Утворилася вирва діаметром 8 метрів. За попередньою інформацією, обстріл здійснювався ракетами С-300.

picture

Зазначається, що за фактом порушення законів та звичаїв війни було розпочато досудове розслідування.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу.

 Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі.

Іноземна розвідка говорить про можливу підготовку РФ до наступу на Харків. Ганна Маляр в ефірі телемарафону наголосила, що українські військові готові до будь-якого розвитку подій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися