У поліції показали, як виглядає ракета, яку збили над Харківщиною (ФОТО)

Уламки ракети знайшли в полі

Російські окупанти сьогодні вранці запустили ракету по Харківській області. На щастя, її вдалося збити. Про це розповів начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook.

Приблизно о 9 годині ранку 3 серпня в одному з районів Харківської області місцеві жителі почули вибухи та повідомили про це поліцію.

picture

Прибувши до місця події, правоохоронці виявили уламки збитої ракети, яка впала в поле. Наголошується, що уламки схожі на фрагменти ракети комплексу С300.

picture

"Відпрацювало наше ППО! На жаль, уламки впали в поле і трохи пошкодили соняшники. Фрагменти ракети вилучили як речові докази!", - сказав Болвінов.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу.

 Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися