Рідкісний трофей: українські воїни знищили ворожу техніку на Харківщині (ВІДЕО)

Результат своєї блискучої роботи військові показали на відео

Українські військові продовжують день за днем знищувати військову техніку російських окупантів. Черговий випадок знищення було зафіксовано у Харківській області. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Держспецзв'язку".

За інформацією джерела, воїни 112-ої Бригади Сил територіальної оборони ЗСУ спільно з артилеристами 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка виявили замасковану російську самохідну реактивну установку розмінування УР-77, а потім її знищили.

Результат своєї блискучої роботи військові показали відео.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися