Обстріл Харкова 16 серпня: куди потрапили ракети (ФОТО)

Попередньо окупанти завдали удару по Харкову ракетами типу С-300

Сьогодні вночі російські окупанти здійснили ракетні обстріли Харкова. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури розповіли подробиці та опублікували фотографії з місця події.

Близько 2:15 ночі російські загарбники завдали ракетного удару по Холодногірському району. Ракета потрапила на територію підприємства, що не функціонує вже кілька років.

picture

У Київському районі ракети на відкриту місцевість біля п'ятиповерхівки та освітнього закладу. Пошкоджено будинок інституту, у будівлі вибиті вікна.

picture

15 серпня близько 22 години окупанти обстріляли з РСЗВ Київський район м. Харкова. Снаряди звалилися на території приватних домоволодінь. На щастя, ніхто не постраждав.

picture

За попередньою інформацією, окупанти обстрілювали Харків ракетами типу С-300 із території Білгородської області.

picture

За процесуального керівництва Київської та Новобаварської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Стало відомо, за чиєю наводкою росіяни обстріляли будівлю Харківської ОДА 1 березня 2022 року. Зловмисник передавав окупантам геолокації міської інфраструктури.

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Детальніше читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися