Вибухи у Харкові 18 серпня: коментар Ігоря Терехова (ФОТО)

Внаслідок ранкового обстрілу міста одна людина загинула і 16 отримали поранення

Рано-вранці по Харкову було завдано чергового удару з боку окупантів. "Прилетіло" до Слобідського та Холодногірського районів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Вибухи пролунали в місті о 4:32, 18 серпня. Було зафіксовано щонайменше п'ять ракетних ударів. Наразі відомо, що окупанти обстріляли Холодногірський та Слобідський райони.

У Холодногірському районі була дуже велика пожежа в адміністративній будівлі. Його площа понад 4,5 тисячі квадратних метрів. Також у вогні близько півтора десятка машин біля цієї будівлі.

picture

За словами Терехова, у Слобідському районі росіяни обстріляли гуртожиток, у якому перебували мирні жителі. Площа пожежі становила 800 квадратних метрів. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, 16 осіб, включаючи двох дітей, отримали поранення та були доставлені до лікарні.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися