РФ може вдарити по деяких об'єктах у Харкові та області

Харків'янам та мешканцям область потрібно бути пильні та не ігнорувати сигнали тривоги

Міноборони РФ опублікувало список об'єктів у Харкові та Харківській області, де нібито знаходяться опорні пункти та склади боєприпасів українських військових. Інформація з'явилася в офіційному Telegram-каналі Міністерства оборони РФ.

У відомстві заявляють, що нібито у Харкові на території автодорожнього університету та Троїцькому Харківській області у будівлі загальноосвітньої школи обладнано опорні пункти та склади боєприпасів.

Крім того, до цього списку потрапили й житлові будинки у Барвінковому (вулиця Соборна). У Міноборони РФ заявляють, що там обладнано позиції артилерії та мінометів.

Такі повідомлення можуть означати, що за даними об'єктами з боку російських окупантів, незабаром можуть бути завдані ракетні удари.

picture

Нагадаємо, що 23 та 24 серпня російські загарбники можуть почати посилено обстрілювати українські міста. Харків'янам важливо дотримуватись правил безпеки та не ігнорувати сигнали тривоги.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. В результаті було зруйновано будівлю вищого навчального закладу. У Мережі опублікували фото та показали, як виглядає ВНЗ після обстрілу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися