Ситуація у Харкові та області на 25 серпня - ХОВА

За останню добу ворог обстрілював Харків та Харківську область

Сьогоднішньої ночі обстріли міста Харків не було зафіксовано. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, загарбники запустили у напрямку міста дві ракети. Перша вибухнула у повітрі, а друга впала біля Чугуївського району. Попередньо – без постраждалих.

Минулої доби окупанти обстрілювали Харків, Харківський і Богодухівський райони області. Вранці 24 серпня було завдано удару по Шевченківському району міста. В результаті було пошкоджено будівлю. На щастя, ніхто не постраждав.

Синєгубов зазначив, що найбільш інтенсивно обстрілювалось смт Мала Данилівка у Харківському районі. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди, сталося кілька пожеж. У Харківському та Богодухівському районах через обстріл горіла трава на великих відкритих площах.

За інформацією медиків, за останню добу з пораненнями госпіталізували 2 мирні особи - у Малій Данилівці постраждали чоловіки 39 та 48 років.

Водночас на лінії зіткнення ворог продовжує обстрілювати наші позиції з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії. У районі Ізюма окупанти намагалися наступати у напрямку Пасіка – Долина, але під вогнем ЗСУ відступили із втратами.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У День Державного прапора України, 23 серпня, загарбники обстріляли місто касетними боєприпасами. Внаслідок цього постраждали житлові будинки. 38-річний чоловік отримав поранення. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові ракета розірвалася в повітрі над одним із районів, а її фрагменти впали на один із будинків у центрі міста. У Мережі показали фотографії уламків ворожої ракети.

 25 серпня не курсуватиме низка приміських поїздів. Це з введенням довгого комендантського години. Докладніше про те, які поїзди скасовано, читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3980
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися