Синегубов прокоментував нічний обстріл Харкова

Війська РФ продовжують обстрілювати Харків

Війська РФ в ніч проти 3 вересня близько 01:00 завдали ракетного удару по Харкову з комплексу ЗРК С-300 . Було пошкоджено школу та житловий будинок у Новобаварському районі. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Ракета потрапила в землю поряд з адмінбудівлею школи, ударною хвилею вибило вікна школи та пошкодило поряд будинок. Постраждалих немає", – розповів Олег Синєгубов.

Глава ХОВА додав, що протягом доби окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони області.

"На жаль, є постраждалі серед цивільних, протягом доби госпіталізували 6 осіб: Ізюмський район – двоє чоловіків 52 та 32 років, Харківський – жінку 62 роки, чоловіків 63 та 48 років. 46-річного чоловіка було госпіталізовано у Богодухівському районі. Стан постраждалих – середній", – повідомив Олег Синєгубов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися