"Харків - частина РФ", - харків'янка влаштувала галас у черзі

У Харкові знайшли шанувальницю "російського світу"

В одній з адміністративних установ Харкова 29 серпня жінка публічно підтримувала агресію РФ. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

"Жінка виправдовувала агресію РФ і пояснювала людям, що дії сусідньої держави йдуть на благо для всієї України. Крім того, прихильниця "російського світу" висловлювала підтримку знищення українських міст та населення та стверджувала, що Харків є частиною РФ", - розповіли у прокуратурі.

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури Харкова 50-річній харків'янці повідомлено про підозру за фактом виправдання, визнання правомірної збройної агресії РФ проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України). Досудове розслідування продовжується.

8GnvmNBVAoD_pnNHInn80sxGr.jpg

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися