Рятувальники Харківської області продовжують працювати навіть на окупованій території

У Харківській області тривають бої

У Харківській області на тимчасово окупованій території області працює 13 підрозділів. Про це "Суспільному" розповів заступник керівника управління ДСНС у Харківській області Анатолій Торяник.

"Наші хлопці там чергують, виїжджають на пожежі, рятують людей. Начальник дав розпорядження, хто бажає - може виїхати на підконтрольну Україні територію, у них така можливість була, і багато хто виїхав. Ті, хто не зміг чи не захотів, вони залишилися, але там вони виконують свою роботу", - зазначив заступник керівника облуправління ДСНС.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися