Один із найкращих шеф-кухарів Харкова пішов до ЗСУ

Харків'яни продовжують захищати Україну

Шеф-кухар Суперіора Олексій Левгод пішов добровольцем у ЗСУ ще першого тижня війни. Про це розповів власник Суперіору Юрій Сапронов на своїй сторінці у Facebook.

"Доля співробітників різна. Я нікого не засуджую, кожний вирішує сам. Хто, де, що, навіщо та чому. Про дівчаток мовчу, їм робити нічого з першого дня у Харкові. Чоловіки Суперіорці призовного віку, як і скрізь повелися по-різному, хтось (трохи 9 осіб) тут, волонтерить зі мною, хтось поїхав до Західних областей України, хтось поїхав до Європи. Бог кожному суддя. Це Олексій Левгод, один із найкращих шеф-кухарів Харкова, шеф-кухар Суперіора. Пішов добровольцем до ЗСУ у перший тиждень війни. Дякую Олексію! Ми ще покажемо Харкову твоє кухарське мистецтво!", - написав Юрій.

TXYd8Yv1-ZRI558uK84PDzVQN.jpg

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися