Вночі окупанти ракетами обстріляли один із районів Харкова – загинула жінка

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

"В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів знайдено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", – написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.

Сним2ок.PNG

Радниця голови Харківської облради, волонтерка Наталія Попова також підтвердила інформацію, уточнивши, що загинула жінка 1949 року народження.

Сни2мок.PNG


Зазначимо, що в ніч проти 6 вересня спостерігачі в Телеграм-каналах Харкова повідомляли про вильоти ракет зі сторони Білгородської області. Перше повідомлення було о 00:17, про приліт місцеві жителі повідомили о 00:20. Вночі також були повідомлення про повітряні тривоги та погрози артобстрілу.

Пожежа у двоповерховому будинку розпочалася о 01:15. Вже о 01:52 рятувальникам удалося її локалізувати. Повністю пожежу загасили вже о 06:40 ранку.

79eoiEJcbHy99BpEgALoQXWGW.jpgdwUtM0Nb7qwk2pMA-0AqSAxRD.jpguMLUbwH4ymMfHP60VIycV68vj.jpg-YFfnLlIYoeerQK2TTm1uD2vG.jpgjc5rtFiq_G7YBjhwT1wNX1EnL.jpgC2IZP1lYXe3gg16fx8W6CNT4z.jpg

Зараз практично по всій Україні оголошено повітряну тривогу.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

7 вересня у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської ОВА. Так, у Харкові відбудуться заходи щодо своєчасного оповіщення населення міста у разі повітряної загрози або загрози артилерійського обстрілу з боку РФ. З цією метою електросирени увімкнуть о 14:25 годині 7 вересня.

У місті Балаклія Харківської області, яке нині перебуває під тимчасовою окупацією, 43-а окрема артилерійська бригада імені гетьмана Тараса Трясило 4 вересня знищила ворожий склад боєприпасів. Як повідомляють "Коментарі", про це пише журналіст АндрійЦаплієнко. За його словами, українські захисники знищили російський склад за допомогою артилерійської установки 2С7 "Піон".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися