У Харкові проведуть перевірку сирен

7 вересня у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію пресс-служби Харківської ОВА.

7 вересня у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської ОВА.

Так, у Харкові відбудуться заходи щодо своєчасного оповіщення населення міста у разі повітряної загрози або загрози артилерійського обстрілу з боку РФ. З цією метою електросирени увімкнуть о 14:25 годині 7 вересня.

"Просимо мешканців Харкова інформувати Харківську міську диспетчерську службу за номером 1562 про відсутність звукових сигналів електросирен під час проведення технічної перевірки в місцях проживання. Надана Вами інформація допоможе вчасно відновити систему оповіщення населення міста Харків та врятувати людські життя", – зазначають в Департаменті цивільного захисту ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 2109, під час перевірки якого викрили 51-річного водія автомобіля у проведенні відеозйомки адмінбудівель міста з геолокацією їхнього розташування. Також у телефоні чоловіки поліцейські виявили фото російських військових.

У Немишлянському районі розбирають завали та демонтують зруйновані перегородки у квартирах мешканців житлового будинку, який постраждав внаслідок влучення снаряда. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію прес-служби Харківської міської ради. Наразі бригади зміцнюють стелю, прибирають сміття та готують конструктиви для відновлення. Роботи виконують спеціалісти підрядної організації АТ "Житлобуд-1".

З початкомхолодів українців охоплює паніка щодо того, як проходитиме опалювальний сезон. У разі можливої ​​відсутності газопостачання населення міст та областей, які постійно страждають від ворожих обстрілів, запасається електрообігрівачами, "буржуйками" та дровами. У ДСНС розуміють занепокоєння українців, проте застерігають, що необережне використання електроприладів, печей з відкритим вогнем може спричинити пожежу в квартирах та будинках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися