У Харкові з-під завалів дістали трьох людей

Рятувальники розбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку в Київському районі врятували трьох осіб – двох жінок та чоловіка. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» із посиланням на інформацію харківського міського голови Ігоря Терехова.

Рятувальники розбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку в Київському районі врятували трьох осіб – двох жінок та чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію харківського міського голови Ігоря Терехова.

Мер міста повідомив, що попередньо люди, яких врятували, не постраждали. Рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, що сьогодні вранці російські ракети потрапили до житлової багатоповерхівки у Київському районі Харкова. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції на Харківщині Володимир Тимошко, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Черговий злочин російських убивць. Вранішній мирний Харків здригнувся від потужних вибухів. Російські ракети потрапили до житлової багатоповерхівки. Ще встановлюємо, чи є постраждалі. На місці обстрілів працюють рятувальники та поліція", – написав поліцейський у Facebook.

Пізніше з'явилася інформація про ще один приліт також у центральну частину Київського району.

"Пошкоджено адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих наразі немає. Житловий будинок за місцем першого прильоту дуже постраждав", – написав мер Харкова.

Раніше користувачі соціальних мереж та місцеві Телеграм-канали Харкова повідомляли про вибухи. По місту та області було оголошено повітряну тривогу.

Раніше у "Коментарях. Харків":

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

"В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів виявлено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", - написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися