ЗСУ близько: мешканців окупованого Куп’янська просять приготуватися до звільнення міста (ВІДЕО)

Куп’янська міська рада за довгий час вперше опублікувала допис, в якому попередила місцевих жителів про те, що дуже скоро ЗСУ звільнить місто від окупації. Про це депутат Куп’янської міської ради Вадим Крохмаль повідомив у відео зверненні, повідомляють «Коментарі. Харків».

Куп’янська міська рада за довгий час вперше опублікувала допис, в якому попередила місцевих жителів про те, що дуже скоро ЗСУ звільнить місто від окупації. Про це депутат Куп’янської міської ради Вадим Крохмаль повідомив у відеозверненні, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Будь ласка, не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких! Готуйте сховища та стратегічний запас їжі. Тримайте зарядженими павербанки. ЗСУ вже близько. Куп'янськ – завжди був і лишається українським містом. Слідкуйте за повідомленнями з офіційних джерел", – звернувся до земляків Вадим Крохмаль.

Він також повідомив, що вже зараз окупанти разом з місцевими колаборантами готуються до проведення референдуму у місті. І закликав усіх свідомих громадян, які залишилися в Куп’янську, не йти на референдум.

Раніше у "Коментарі. Харків":

Сьогодні о півна перш ракетний удар знову припав по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. Мер міста о 01:02 відреагував на масивні вибухи у своєму Телеграмі та повідомив, що поки що відомо про прильоти у Немишлянському районі.

"За попередньою інформацією, там горять кілька авто та виробнича будівля. Ще кілька місць можливих прильотів перевіряють рятувальники. Про жертв чи постраждалих на цю хвилину інформації немає", – написав Ігор Терехов.

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен.

Так, у Харкові відбудуться заходи щодо своєчасного оповіщення населення міста у разі повітряної загрози або загрози артилерійського обстрілу з боку РФ. З цією метою електросирени увімкнуть о 14:25 годині 7 вересня.

"Просимо мешканців Харкова інформувати Харківську міську диспетчерську службу за номером 1562 про відсутність звукових сигналів електросирен під час проведення технічної перевірки в місцях проживання. Надана Вами інформація допоможе вчасно відновити систему оповіщення населення міста Харків та врятувати людські життя", – зазначають в Департаменті цивільного захисту ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися