Харків'янам обіцяють опалення цієї зими

Заступник Глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко, який прибув до Харківської області вчора, 7 вересня, заявив, що майбутній опалювальний сезон для харків'ян не буде спекотним, але він буде навіть не дивлячись на обстріли. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на Kharkiv.Today.

Заступник Глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко, який прибув до Харківської області вчора, 7 вересня, заявив, що майбутній опалювальний сезон для харків'ян не буде спекотним, але він буде навіть не дивлячись на обстріли. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Kharkiv . Today .

"Ми сьогодні були на об'єктах опалення і навколо Харкова в деяких громадах лагодять, ставлять нові котли в котельнях. Також були на одній із ТЕЦ, йдуть роботи з відновлення. Багато "прильотів" були на такі об'єкти саме в Харківській області. Але як запевнили мене і голова обласної військової адміністрації пан Синегубов, і мер міста пан Терехов — місто буде з опаленням, незважаючи навіть на обстріл, який може бути далі", - повідомив Тимошенко.

Він зазначив, що розроблена спеціальна система опалення дає гарантії, що люди будуть у теплі. Заступник голови ВП підкреслив, що зима не буде занадто спекотною з відкритими вікнами і включеними на всю батареями. Доведеться заощаджувати, але люди будуть у теплі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Щоб під час критичних ситуацій населення цих громад могло обігрітися, ХОВА допомагає органам місцевого самоврядування підготувати 430 стаціонарних пунктів обігріву , в яких одночасно зможуть розмістити понад 7100 осіб.

Планується закупити 200 польових наметів із утеплювачами, пічками, польовими ліжками та біотуалетами. Щоб забезпечити громади альтернативними видами палива, РВА у Харківській області створюють резервні запаси матеріалів, обладнання, палива. Наразі закуплено 244 бензинові та дизельні генератори, 29 мініелектростанцій, два циркулярні насоси, 93 печі-буржуйки, 24 електрообігрівачі, понад 11 тонн бензину та майже 19 тонн дизельного палива. Також відповідна інформація про проблемні питання надається Міністерству розвитку громад та територій України та Міністерству з питань тимчасово окупованих територій України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися