У Харкові продовжують відновлювати житло після обстрілу (ФОТО)

Наразі роботи ведуться у Немишлянському районі.

З початку вересня житлові квартали Немишлянського району кілька разів зазнавали ворожих обстрілів. Постраждали безліч квартир місцевих мешканців. На сьогодні ведуться роботи з відновлення житла харків'ян, про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, на даний момент у багатоквартирному будинку на вул. Амосова Немишлянського району ведуться роботи з демонтажу аварійних плит перекриття на технічному поверсі та зміцненню стелі.

Роботи виконуються АТ "Житлобуд-1". Працівники будівельної фірми відновлюють підлогу та внутрішні стіни у квартирах мешканців, які були пошкоджені через ворожі обстріли.

picture

picture

picture

picture

В Основ'янському районі КП "Харківспецбуд" здійснено ремонт покрівлі площею майже 900 кв. м будинку по вул. Кооперативній. Дах постраждав внаслідок ворожого обстрілу. Майстри замінили пошкоджені ділянки шиферу та оновили примикання.

3Ht4XqGBAJOr-aLNWQ7GlQoik.jpg

qDXJt895lUL3-BrbFFM5rJilu.jpg

rfGcNmkWo3eKp6I-mN-S1dd_-.jpg

Нагадаємо, раніше в "Коментарях. Харків" повідомлялося:

Сьогодні вночі російські війська обстріляли житлові квартали Харкова. Під вогнем опинився Новобаварський район. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Близько опівночі у місцевих Телеграм-каналах повідомлялося про вибухи. Вже о 00:53 Ігор Терехов написав, що під обстрілом – Новобаварський район.

"Потрапляння до житлового будинку. Про постраждалих та руйнування наразі інформації немає", – повідомив мер міста. Пізніше міський голова повідомив, що стало відомо про одного загиблого та двох постраждалих. Будинок, обстріляний рашистами, частково зруйнований.

Нагадаємо, що минулої доби, 10 вересня, ворог інтенсивно обстрілював м. Харків та населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Внаслідок обстрілів Харкова загинув 43-річний чоловік, госпіталізовані з пораненнями ще четверо цивільних. У Чугуївському районі поранення отримали 2 особи. В Ізюмському районі 1 поранено. Ще 2 людей госпіталізовано у Куп'янському районі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися