Нова пошта відновлює роботу у звільнених містах Харківської області

В даний час пошта працює в Балаклії та Чугуєві.

Компанія "Нова Пошта" починає відновлювати роботу у звільнених містах Харківської області.

Відділення Нової пошти у Балаклії запрацювало 12 вересня. Працюватиме поки що тільки мобільне відділення, де приймають та відправляють посилки вагою до 10 кг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

Відділення знаходиться за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18 і працюватиме щодня з 11 до 16 години.

Зараз оплатити послуги з доставки на місці можна лише через мобільний додаток Нової пошти або надіслати посилку за рахунок отримувача. Поки що розрахуватися готівкою в мобільному відділенні не можна.

Також 12 вересня Нова пошта вже розпочала роботу у Чугуєві Харківської області.

У Чугуєві відкрито стаціонарне відділення Нової пошти №1 за адресою вул. Героїв Чорнобильців, 50а. Воно працюватиме щодня з 9 до 17. Це відділення працює в повному обсязі, тут доступні всі фінансові послуги та доставка.

Тепер жителі Балаклії та Чугуєва зможуть отримувати посилки від близьких та рідних та гуманітарну допомогу. Також вони зможуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті – їжу, ліки, речі першої необхідності чи товари, яких ще немає у місцевих магазинах.

До кінця поточного тижня компанія планує відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківської області, а до 1 жовтня відновити 80% мережі у звільнених населених пунктах Харківської області.

Нагадаємо , Балаклія була в окупації Росії з 2 березня. Наразі над містом знову розвивається український прапор. За час активного контрнаступу ЗСУ у Харківській області звільнено вже понад 6000 кв. км. Наразі до Балаклія повернулися поліцейські та ДСНС. Відновлюється критична інфраструктура та розмінування території. Але чи можна туди повертатись місцевим жителям, про це розповіла чинна голова Балаклії, Оксана Бондар, повідомляють "Коментарі. Харків". До цього вона обіймала посаду секретаря міської ради Балаклії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися