Тікаючи, ворог руйнує мости та шляхопроводи – міністр інфраструктури

Зараз ведуться роботи, щоб відновити сполучення з обласним центром.

Звільнені міста та селища Харківщини – майже відрізані від світу. Тікаючи, ворог зруйнував усе за собою, мости, дороги та шляхопроводи. Ізюм, Балаклія та інші міста і селища мають знову бути сполучені з Харковом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Найголовніше завдання на сьогодні – це відновити транспортне сполучення з обласним центром та іншими областями України для того, щоб налагодити постійне постачання продуктів харчування, медикаментів, спростить роботу рятувальних та комунальних служб.

За інформацією міністра, зараз на звільнених територіях Харківщини працює велика інфраструктурна команда – керівництво міністерства, Укравтодору, Укрзалізниці та Укрпошти. Усі мають оцінити збитки та пріоритети для відновлення.

Служба автомобільних доріг у Харківській області розчищає дороги від залишків техніки окупантів. "За тиждень плануємо влаштувати дві тимчасові переправи на зруйнованих мостах, розчистити 30 км доріг. Укрзалізниця слідом за розмінуванням відновлює колії. Пріоритет – відновлення залізничного сполучення з Балаклеєю", – написав Олександр Кубраков.

571GLNJOVRdhqzaVRiL0YH80Y.jpg

7F_Dspqb2KqRMXAFu1z04hFvW.jpg

2WuBVWzJzFogX1OZI1MwNCaS8.jpg

HDX3TvECAyv1gOHZkRUfrsNxr.jpg

D9rYMZzLCGQBzPB8eJTL-B-tn.jpg

Нагадаємо, що відучора жителі Балаклії на Харківщині вперше почали отримувати пенсійні виплати. Так, Укрпошта, Ізюмська районна військова адміністрація та Балаклійськая міськая рада вперше після звільнення спільно організували видачу пенсій для мешканців міста Балаклія. Пенсіонери отримали виплати за травень, липень та вересень. Робота з забезпечення мешканців Балаклійської громади пенсійними виплатами продовжується і надалі.

12 вересня запрацювало мобільне відділення "Нової Пошти". Працюватиме поки що тільки мобільне відділення, де приймають та відправляють посилки вагою до 10 кг. Відділення знаходиться за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18 і працюватиме щодня з 11 до 16 години. Зараз оплатити послуги з доставки на місці можна лише через мобільний додаток Нової пошти або надіслати посилку за рахунок отримувача. Поки що розрахуватися готівкою в мобільному відділенні не можна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися