Нічний обстріл Харкова: ракети летіли з Білгорода до центру міста

Обстріл міста розпочався близько опівночі.

Вчора близько опівночі російські війська знову обстріляли Харків та Харківську область ракетами. Спостерігачі у місцевих телеграм-каналах повідомляли про кілька вибухів.

Як повідомляють "Коментарі. Харків", о 23:34 місцеві жителі писали про "прильоти" приблизно в центрі міста, а також в області.

Вранці о 05:03 міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що вночі ракетний обстріл припав на Київський район міста.

"Попередньо без жертв, постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.

На даний момент іншої інформації про нічний обстріл поки що немає.

Нагадаємо, що ворожі обстріли спричинили аварію на газопроводі високого тиску в Харкові. Завдяки швидкому реагуванню та оперативній роботі фахівців аварію вдалося ліквідувати менш ніж за добу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, снаряд потрапив у газопровід високого тиску діаметром 700 мм. За повідомленням АТ "Харківміськгаз", бригада аварійно-диспетчерської служби газовиків та служби ДСНС оперативно прибули на місце та усунули пожежу. Завдяки злагодженій роботі ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі було проведено швидко.

Фахівці компанії локалізували пошкодження, ліквідували витік газу та виконали зварювання пошкодженої ділянки без відключення споживачів від природного газу. "Ворог цілеспрямовано обстрілює об'єкти критичної інфраструктури Харкова, роблячи підступні спроби залишити людей без життєво необхідних електроенергії, води та газу", - зазначили у АТ "Харківміськгаз".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли , що у Холодногірському районі продовжують ремонтувати будинки, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Бригади КП "Харківспецбуд" оперативно ліквідують наслідки російських бомбардувань: ремонтують покрівлі, закривають контури, усувають аварійність будинкових елементів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися